МУКАЧЕВО, КОСИНО, ЛУМШОРИ
Тривалість: 2 дні/1 ночі
Вартість туру: 3000 грн/дорослий
Діти до 12 років – 2500 грн
Опис:
Порелаксувати в термальних водах Косино, “поваритися” в чанах в Лумшорах, скуштувати страви закарпатської кухні, помилуватися карпатськими краєвидами та чи можна собі уявити кращий вікенд?
Програма туру:
День 1-й
17:00 – виїзд з м. Сміли.
17:40 – виїзд з м.Черкаси.
День 2-й
09:00 – прибуваємо до гори Гимба і йдемо до водоспаду Шипіт.
09:30 – снідаємо в місцевій колибі з закарпатською кухнею.
10:00 – піднімаємося на підйомнику на гору Гимба (факультативно рекомендуємо відвідати чайовню Сурія).
11:30 – виїжджаємо з курорту Пилипець.
12:30 – зупиняємось на обід «Колиба над Потоком».
13:30 – прибуття в Перечин, поселення готель. Вільний час.
15:30 – приїзд до Лумшор, купання в чанах.
17:00 – дегустація сирів на Сирній мануфактурі в місті Перечин.
18:20 – повернення в готель. Вечеря (організовується самостійно, можна повечеряти в ресторані готелю), вільний час.
День 3-й
08:30 – сніданок в ресторані готелю. Виселення з готелю.
10:00 – екскурсія Мукачівським замком Паланок.
12:00 – дегустація закарпатських наїдків у ресторані «Порядний Газда».
14:00 – купання в термальних басейнах Косино.
17:30 – дегустація вин у винному погребі в місті Берегове.
18:30 – орієнтовний час виїзду додому.
День 4-й
орієнтовний час прибуття:
09:00 – в Черкаси.
09:40 – в Смілу.
У ВАРТОСТІ:
- проїзд автобусом туристичного класу,
- страхування,
- супровід від туристичної компанії,
- проживання в готелі,
- дегустація сирів,
- дегустація вина,
- купання в термальних басейнах «Косино».
ДОДАТКОВО:
- Екологічний збір на водоспаді Шипіт – 20 грн/особа.
- Підйом на крісельному витягу (туди і назад) – 170 грн/особа.
- Ціна на купання в чанах у Лумшорах за годину – 100 грн/людина.
- Вхідні квитки на територію замку Паланок: дорослий – 50 грн; дитячий – 30 грн; студентський, пенсійний – 40 грн.;
- Вартість дегустаційного сету в ресторані «Порядний Ґазда» (бограч, картопля печена з салом, гурка, нарізка гентеша, пікниця,салат з квашеної капусти, соління, сир власного виробництва) – 188 грн/особа;